Imobiliare
Imobiliare
Apr
21
2008
Chinezii "pariaza" 200 mil. euro pe locuinte pentru tineri in Capitala
Sursa: Daily Business
Compania cu capital chinez Zheng Shi International planuieste investitii de 200 mil. euro pentru piata rezidentiala bucuresteana, au declarat reprezentantii Cityland, agentia promotoare.
Zheng Shi International este o companie cu actionariat 100% chinez, al carei pachet majoritar il detine Zheng Xing, presedintele asociatiei oamenilor de afaceri chinezi din Romania. Compania distribuie materiale de constructie si detine hipermarketul de materiale de constructii si finisaje Orient Hyperconstruct din Voluntari.

Compania a intrat pe piata imobiliara bucuresteana in toamna lui 2007 prin proiectul rezidential Ideea Residence Dobroesti, din zona Fundeni-Dobroesti.

Investitia in acest ansamblu residential cu 108 locuinte se va ridica la 6,5 milioane euro, publicul tinta fiind tinerii.

Preturile pentru un apartament cu doua camere in ansamblul rezidential pornesc de la 85.000 euro, TVA inclus, iar un apartament cu 3 camere de la 107.000 euro, TVA inclus. Suprafetele aferente acestor preturi sunt de 55 metri patrati construiti, respectiv 107 mp construiti.